Milník - VI.
- dobretrejdy
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Milník - VI.
Komentáře k článku Milník - VI.
Texty příspěvků, komentáře a přílohy nejsou investičním doporučením, obchodní radou nebo tradingovým tipem a slouží pouze k objasnění a porozumění komentovaného obchodního problému. Další informace můžeš nalézt také na webové stránce Dobré Trejdy :c)
Re: Milník - VI.
Brutalne dobry clanok, dozvedel som sa dobru fintu nechať si vygenerovať HTML. Dik
Inak mrkni na Power Query v Excelu (Excel Mac to nema, iba Windows) , rieši presne ten problém na ktorý si použil VBA. PQ je vlastne killer VBAcka.
Inak mrkni na Power Query v Excelu (Excel Mac to nema, iba Windows) , rieši presne ten problém na ktorý si použil VBA. PQ je vlastne killer VBAcka.
- dobretrejdy
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
tak HTML volba vychází z obecné nechuti si cokoliv nechávat instalovat do PC jako cizí, neznámou a neověřenou aplikaci, která si pak může dělat co chce, na Power Query mrknu...:c)
tak HTML volba vychází z obecné nechuti si cokoliv nechávat instalovat do PC jako cizí, neznámou a neověřenou aplikaci, která si pak může dělat co chce, na Power Query mrknu...:c)
Texty příspěvků, komentáře a přílohy nejsou investičním doporučením, obchodní radou nebo tradingovým tipem a slouží pouze k objasnění a porozumění komentovaného obchodního problému. Další informace můžeš nalézt také na webové stránce Dobré Trejdy :c)
Ahoj,
dnes jsem vyzkoušel. Je to docela dobrý.
Akorát mám problém s multiměnovým účtem. Mám nakoupený ČEZ přes IB v CZK a aplikace to bere jako kdyby to bylo v USD
Dtto v Eurech.
dnes jsem vyzkoušel. Je to docela dobrý.
Akorát mám problém s multiměnovým účtem. Mám nakoupený ČEZ přes IB v CZK a aplikace to bere jako kdyby to bylo v USD
Dtto v Eurech.
A já bych to raději měl na svém PC a ne výpisy "někam" posílat.dobretrejdy píše: ↑stř 27. kvě 2026 9:26:31Ahoj,
- dobretrejdy
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
no tak není nic jednoduššího, než ten HTML soubor vložit do tvé AI aplikace (třeba opět Claude) a sdělit ji, že chceš upravit tak, že máš multiměnový účet, že chceš všechny měny převést na CZK podle aktuálních kurzů...atd., přetvoříš si ji k obrazu svému..:c)
- dobretrejdy
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Nerozumím, nic nikam neposíláš, prezentovaná HTML aplikace je v mém PC a v něm zpracovává výpisy...:c)Johny píše: ↑úte 02. čer 2026 2:45:42A já bych to raději měl na svém PC a ne výpisy "někam" posílat.dobretrejdy píše: ↑stř 27. kvě 2026 9:26:31Ahoj,
tak HTML volba vychází z obecné nechuti si cokoliv nechávat instalovat do PC jako cizí, neznámou a neověřenou aplikaci, která si pak může dělat co chce, na Power Query mrknu...:c)![]()
Můj výpis posílám/nahrávám do Tvého PC. A to se mi nelíbí.dobretrejdy píše: ↑úte 02. čer 2026 6:01:35Nerozumím, nic nikam neposíláš, prezentovaná HTML aplikace je v mém PC a v něm zpracovává výpisy...:c)Johny píše: ↑úte 02. čer 2026 2:45:42A já bych to raději měl na svém PC a ne výpisy "někam" posílat.dobretrejdy píše: ↑stř 27. kvě 2026 9:26:31Ahoj,
tak HTML volba vychází z obecné nechuti si cokoliv nechávat instalovat do PC jako cizí, neznámou a neověřenou aplikaci, která si pak může dělat co chce, na Power Query mrknu...:c)![]()
- dobretrejdy
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, aplikace běží lokálně na tvém PC a tvoje statementy se nikam mimo tvůj počítač neposílají. Jediné co aplikace volá mimo tvůj PC jsou data pro vykreslení benchmarku SP 500 a Nasdaq100. Můžeš si to jednoduše ověřit, otevři soubor s aplikací po stažení při vypnutém internetu (letadlový režim, odpojený kabel...). Tvoje statementy se naparsují a zobrazí, nefungovat budou jen tlačítka benchmarků. To je nejjednodušší test toho, že aplikace nic na pozadí neposílá....:c)Johny píše: ↑stř 03. čer 2026 12:15:34Můj výpis posílám/nahrávám do Tvého PC. A to se mi nelíbí.dobretrejdy píše: ↑úte 02. čer 2026 6:01:35Nerozumím, nic nikam neposíláš, prezentovaná HTML aplikace je v mém PC a v něm zpracovává výpisy...:c)Nic proti.
![]()