TastyWorks
TastyWorks
Obchodní platforma TastyWorks
- dobretrejdy
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: TastyWorks
Tastyworks plave s proudem zlevňování tradingu...
:c)
:c)
Texty příspěvků, komentáře a přílohy nejsou investičním doporučením, obchodní radou nebo tradingovým tipem a slouží pouze k objasnění a porozumění komentovaného obchodního problému. Další informace můžeš nalézt také na webové stránce Dobré Trejdy :c)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
co si myslíte o stabilitě amerických brokerských společností ?
Mám peníze u IB jako u největšího brokera a tam věřím, že bych o ně neměl přijít .
Velmi mi vyhovuje platforma i ovládání TastyWorks a jejich obchodní politika.
Ale bojím se převést tam všechny peníze, aby nezkrachovali.
Nehledal jste někdo jak jsou např. vklady pojištěny ?
Díky za případné odpovědi.
Mám peníze u IB jako u největšího brokera a tam věřím, že bych o ně neměl přijít .
tvoje investicie su od majetku brokera oddelene. cize ak mas u brokera nakupenych akcii za 10 mega USD a on klakne, tak ty stale zostavas majitelom svojich akcioviek a akurat sa tvoj investicny ucet prevedie k inej spolocnosti.
neviem ako je to s cashom, ale tak ja cash u brokera nikdy viac ako 10-20% nedrzim
neviem ako je to s cashom, ale tak ja cash u brokera nikdy viac ako 10-20% nedrzim
- dobretrejdy
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, u IB je odpověď možné najít zde https://www.interactivebrokers.com/en/i ... 2334&p=acc ...:c)kkratochvil píše: ↑ned 20. říj 2019 17:50:48Ahoj,
Texty příspěvků, komentáře a přílohy nejsou investičním doporučením, obchodní radou nebo tradingovým tipem a slouží pouze k objasnění a porozumění komentovaného obchodního problému. Další informace můžeš nalézt také na webové stránce Dobré Trejdy :c)
Cena, která je tak trochu mimo...
Nevím, kam nejlépe umístit tento dotaz, tak ho dávám sem, jelikož se týká této obchodní platformy.
Občas se stane, že naskočí na některém ze Strike cena Ask, která je úplně mimo. Například cena 1.55 na Strike 22.
Jen tak ze zvědavosti, nevíte někdo co to způsobuje?
Občas se stane, že naskočí na některém ze Strike cena Ask, která je úplně mimo. Například cena 1.55 na Strike 22.
- Přílohy
-
- Poznámka 2019-12-15 215856.png (99.23 KiB) Zobrazeno 18853 x
no podle mně tam není vůbec žádná reálná nabídka tradera a tak tam hází udičky marketmakeři a čekají jestli se nějaký horlivec uklikne
- dobretrejdy
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cena, která je tak trochu mimo...
Ahoj, jak píše Libri, ukázka nelikvidního trhu. Může to způsobit nedostatek v nabídce/poptávce, ale také technická chyba v zobrazování dat. Je proto dobré si na toto dát pozor například při streamování dat do vlastních aplikací. Interactive Brokers například při chybějící ceně Ask nebo Bid u opčních kontraktů zobrazuje číslo -1, což muže fatálně ohrozit nějaké vlastní navazující výpočty a z nich vygenerované příkazy. Také je kuriózní, že je toto u nabídky Ask a nikoliv u nabídky Bid, to by pak stačilo to, co je evidentně "mimo mísu" prodat (Sell Call 22 za +155 USD) nakoupit Long Put na stejném strike (Buy Put 22 za -66) a za 22 USD nakoupit 100x Long akcií, za každých takto investovaných -21.911 USD bych obdržel +22.000 USD při expiraci zpět, tedy bezpracných +89 USD za každou pozici...:c)Martin_33 píše: ↑ned 15. pro 2019 21:14:34Nevím, kam nejlépe umístit tento dotaz, tak ho dávám sem, jelikož se týká této obchodní platformy.
- Satch
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, je možné u Tastyworks, tak jako u Interactive Brokers, nafundovat účet v CZK a po té v platformě směnit na USD, nebo alespoň nafundovat přes Transferwise?
Popřípadě, převést CZK na USD přes Transferwise sám sobě a nafundovat v dolarech k Tastyworks?
Popřípadě, převést CZK na USD přes Transferwise sám sobě a nafundovat v dolarech k Tastyworks?
-
- Kontaktovat uživatele:
TastyWorks má účet jenom v USD.