TOS analytická platforma (thinkorswim)
- dobretrejdy
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: TOS analytická platforma (thinkorswim)
Možná to má ale svou logiku, proč si to pamatuje jen pro ten ticker. Zakreslením trendových čar, šipky a nějakého popisku pro úroveň 145 USD u akcie JNJ by asi nemělo fungovat třeba pro ticker GE, který se obchoduje za 13 USD, nemělo by se to asi kam umístit....:c)
Texty příspěvků, komentáře a přílohy nejsou investičním doporučením, obchodní radou nebo tradingovým tipem a slouží pouze k objasnění a porozumění komentovaného obchodního problému. Další informace můžeš nalézt také na webové stránce Dobré Trejdy :c)
No mně právě nejde o kreslení si přímo do cenovýho grafu tickeru (kde jak říkáš se to cenově může lišit hodně a na tom grafu by se to vlastně ani nezobrazilo - nebo zobrazilo ale hodně hluboko pod/nad cenou, že by to nebylo vidět), ale o zakreslení si linek do konkrétní studie (tzn. indikátoru). U nějakých indikátorů si ty linky můžu nakreslit přes nabídku "input" v nastavení indikátoru a to se pak přenáší na všechny tickery automaticky. U implied volatlity to ale bohužel nejde. Tak sem se právě chtěl zeptat, jestli na to někdo nemá nějakou vychytávku.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
Marně v IB TWS hledám grafické vyjádření časové hodnoty u strike hodnot napříč expiracemi.
V TOS je to v "Trade" - "Product Depth".
Předem děkuji
Olda
Marně v IB TWS hledám grafické vyjádření časové hodnoty u strike hodnot napříč expiracemi.
V TOS je to v "Trade" - "Product Depth".
Předem děkuji
Olda
- dobretrejdy
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Oldo,
myslím, že takové zobrazení TWS nenabízí. Můžeš ale sledovat časovou hodnotu opčních kontraktů ve sloupci Time Value
myslím, že takové zobrazení TWS nenabízí. Můžeš ale sledovat časovou hodnotu opčních kontraktů ve sloupci Time Value
Texty příspěvků, komentáře a přílohy nejsou investičním doporučením, obchodní radou nebo tradingovým tipem a slouží pouze k objasnění a porozumění komentovaného obchodního problému. Další informace můžeš nalézt také na webové stránce Dobré Trejdy :c)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Jirko,
Děkuji za moc informaci.
Škoda, ale aspoň to nebudu neúspěšně hledat.
Měj se hezky
Olda
Děkuji za moc informaci.
Škoda, ale aspoň to nebudu neúspěšně hledat.
Měj se hezky
Olda
Ahoj všem, daří se Vám udělat novou paper money registraci do TOS ? Mě už to několik dní hází pořád stejnou chybovou hlášku :
We are experiencing technical problems, bla bla ....
Tak nevím jestli nedělám něco blbě, případně už přišli na to, že mám mnoho identit
Díky za info
We are experiencing technical problems, bla bla ....
Tak nevím jestli nedělám něco blbě, případně už přišli na to, že mám mnoho identit
Díky za info
spousta lidí to tak porůznu řeší a vesměs se to pak najednou povede
nikde není info, proč to blbne, ale dělá to už nějakou dobu
nikde není info, proč to blbne, ale dělá to už nějakou dobu
Už jsem na tu nefunkční registraci v TOS přišel, v Google Chrome to nejde, v Microsoft Edge to vždy projde napoprvé. Třeba to někomu pomůže ...
A měl bych prosím dotaz. Dokáže mi někdo poradit, jak si lze v TOS vyfiltrovat seznam Tickerů vyhlašujících Earnings v daný den s podmínkou, že jsou to tituly z ranku SP500?
Děkuji uctivě
A měl bych prosím dotaz. Dokáže mi někdo poradit, jak si lze v TOS vyfiltrovat seznam Tickerů vyhlašujících Earnings v daný den s podmínkou, že jsou to tituly z ranku SP500?
Děkuji uctivě
- dobretrejdy
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, postupuj podle obrázku :c)
Děkuji moc!