TastyWorks
- Satch
- Kontaktovat uživatele:
Re: TastyWorks
Zmátlo mě v článku Cena opce:
6/ Úroková míra za života opce – jaká je úroková míra používaná k úročení Vašich peněz u Vašeho opčního brokera.
Díky za odpověď a odkaz. Všechno prostuduju.
6/ Úroková míra za života opce – jaká je úroková míra používaná k úročení Vašich peněz u Vašeho opčního brokera.
Díky za odpověď a odkaz. Všechno prostuduju.
- dobretrejdy
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
aha, no tak to jsem napsal špatně, už jsem to opravil, díky a ahoj, Jirka :c)
aha, no tak to jsem napsal špatně, už jsem to opravil, díky a ahoj, Jirka :c)
Texty příspěvků, komentáře a přílohy nejsou investičním doporučením, obchodní radou nebo tradingovým tipem a slouží pouze k objasnění a porozumění komentovaného obchodního problému. Další informace můžeš nalézt také na webové stránce Dobré Trejdy :c)
Ahoj,
jsem tady nový, ale snad se bude někomu hodit moje zkušenost s nafundováním účtu u TastyWorks.
Mám účet u Revolut a tam jsem vyměnil dolary. Ty jsem poslal na svůj dolarový účet u AirBank. Revolut má nově poplatek za převod v jiné měně což jsem nevěděl.
Poslal jsem z Revolut 2 400,00 $, nikde se o poplatku za odchozí platbu nedovíte.
Na účet u AirBank mi po odečtení poplatku přišlo 2 382,83 $ (-17,17 $) Tam mi hned strhli (-4,45 $) za příchozí zahraniční platbu. To už jsem 21,65 $ v mínusu.
Dále jsem poslal z AirBank na TastyWorks 2 370,00 $ z účtu mi hned strhli (-4,45 $) za odchozí zahraniční platbu. To už jsem 26,07 $ v mínusu.
Na účet u TastyWorks mi dorazilo po 2 dnech 2 310,65 $ (-59,35 $).
Takže abych to shrnul celý tento převod mně vyšel na neuvěřitelných 85,42 $
2 310,65-2 370,00-26,07= -85,42 $
Jakou zkušenost máty Vy?
jsem tady nový, ale snad se bude někomu hodit moje zkušenost s nafundováním účtu u TastyWorks.
Mám účet u Revolut a tam jsem vyměnil dolary. Ty jsem poslal na svůj dolarový účet u AirBank. Revolut má nově poplatek za převod v jiné měně což jsem nevěděl.
Poslal jsem z Revolut 2 400,00 $, nikde se o poplatku za odchozí platbu nedovíte.
Na účet u AirBank mi po odečtení poplatku přišlo 2 382,83 $ (-17,17 $) Tam mi hned strhli (-4,45 $) za příchozí zahraniční platbu. To už jsem 21,65 $ v mínusu.
Dále jsem poslal z AirBank na TastyWorks 2 370,00 $ z účtu mi hned strhli (-4,45 $) za odchozí zahraniční platbu. To už jsem 26,07 $ v mínusu.
Na účet u TastyWorks mi dorazilo po 2 dnech 2 310,65 $ (-59,35 $).
Takže abych to shrnul celý tento převod mně vyšel na neuvěřitelných 85,42 $
2 310,65-2 370,00-26,07= -85,42 $
Jakou zkušenost máty Vy?
- Satch
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nafundoval jsem účet přes Currencyfair.
Cca 2059$
Poplatek u Currencyfair za převod CZK/USD 4$
Řešil jsem tedy jen kurz dolaru.
Cca 2059$
Poplatek u Currencyfair za převod CZK/USD 4$
Řešil jsem tedy jen kurz dolaru.
- Přílohy
-
- Screenshot_20200724-092426~2.png (110.96 KiB) Zobrazeno 16465 x
- Satch
- Kontaktovat uživatele:
Jinak teď plánuju přechod k Interactive Brokers. Měli by mít nyní obdobné požadavky na minimální deposit, jako Tastyworks.
Nemám zkušenosti s IB, ale u Tasty mi nevyhovuje nemožnost příkazů typu Trail stop loss,
nemožnost obchodování fractional shares
a převodu CZK na USD přímo u brokera.
K IB je všude mnohem víc info, než k Tasty. To je další + pro IB.
Nemám zkušenosti s IB, ale u Tasty mi nevyhovuje nemožnost příkazů typu Trail stop loss,
nemožnost obchodování fractional shares
a převodu CZK na USD přímo u brokera.
K IB je všude mnohem víc info, než k Tasty. To je další + pro IB.
Díky za info další převod provedu přes Currencyfair.
- Satch
- Kontaktovat uživatele:
Rádo se stalo 
Teď koukám do deníku a první zápis je 2035$
Čili 20$ si vzali Currencyfair za převod, nebo Tastyworks za příjem. Tuším, že Currencyfair, ale to už si nejsem jistý a jistě jsem o tom při převodu věděl.
Celková částka za směnu + převod tedy činila 24$.
Teď koukám do deníku a první zápis je 2035$
Čili 20$ si vzali Currencyfair za převod, nebo Tastyworks za příjem. Tuším, že Currencyfair, ale to už si nejsem jistý a jistě jsem o tom při převodu věděl.
Celková částka za směnu + převod tedy činila 24$.
Symbol NS na opci
Zdravím, opět po delší době.
Nevíte náhodou (určitě víte
) co znamená symbol "NS" u opce....Již delší dobu mě to vrtá v hlavě..
Děkuji.
.... ještě doplním, že na ACB se "něco" přihodilo, ale nevím co.... od té doby to tam je
Nevíte náhodou (určitě víte
Děkuji.
.... ještě doplním, že na ACB se "něco" přihodilo, ale nevím co.... od té doby to tam je
- dobretrejdy
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
dnes se mi stala u TW zajímavá věc - přiřazení Short Put, která byly OTM. Vypsal jsem KIM Short Put 13 s expirací 18.9.2020 pro případné dokoupení akcií do mého akciového portfolia. Cena KIM (Kinder Morgan) se v expirační pátek vyvíjela následovně
Celou páteční seanci se cena nepohybovala pod 13, a to ani aftermarketu, takže jsem předpokládal že opce vyprší bezcenná. Jaké bylo mé překvapení z doručeného sobotního e-mailu
Přiřazení a nákup 100x Long akcií za 13 USD/kus. Protože se cena nachází nad 13 USD musím poděkovat majiteli Long opce, který ji uplatnil (protože to nebylo automatické uplatnění při expiraci), že mi k mému nákupu daroval pár dolarů navíc....:c)
dnes se mi stala u TW zajímavá věc - přiřazení Short Put, která byly OTM. Vypsal jsem KIM Short Put 13 s expirací 18.9.2020 pro případné dokoupení akcií do mého akciového portfolia. Cena KIM (Kinder Morgan) se v expirační pátek vyvíjela následovně
Celou páteční seanci se cena nepohybovala pod 13, a to ani aftermarketu, takže jsem předpokládal že opce vyprší bezcenná. Jaké bylo mé překvapení z doručeného sobotního e-mailu
Přiřazení a nákup 100x Long akcií za 13 USD/kus. Protože se cena nachází nad 13 USD musím poděkovat majiteli Long opce, který ji uplatnil (protože to nebylo automatické uplatnění při expiraci), že mi k mému nákupu daroval pár dolarů navíc....:c)
Texty příspěvků, komentáře a přílohy nejsou investičním doporučením, obchodní radou nebo tradingovým tipem a slouží pouze k objasnění a porozumění komentovaného obchodního problému. Další informace můžeš nalézt také na webové stránce Dobré Trejdy :c)