Tradestation
Tradestation
Zdravim,
rad bych v teto casti oslovil tradery pouzivajici Tradestation broker.
Re: Tradestation
PVA píše: ↑čtv 26. pro 2019 7:47:06Zdravim,
Muj nynejsi problem je ten, ze se mi v desktop aplikaci nezobrazuje spravne Required Margin. Tento problem trva uz cca mesic. V web aplikacce je to OK, ale v Desktopu ne.
Nekolikrat jsem pasl na podporu, ale (popravde receno s prekvapenim ) me dost odbyli. Az tak, ze premyslim, ze ucet u nich uzavru nadobro.
Muzete mi, prosim, nekdo potvrdit, ze jim to bezi a je to jen problem meho uctu, NEBO, ze to nemate take. A pak se jedna o chybu, zrejme aplikace, ktera vlastne znemoznuje rozumny trading.
dekuji za jakekoliv re.
A máš to krutopřísný TS nebo TS Global napojený na IB?
Ahoj - zel krutoprisny TS. Je tam spusta malickosti, ktere me s**ou. Takova velicina jako IV je napriklad tak neverohodna, ze je lepsi ji brat z nejakeho webu.
na webu to prostě neumím najít, ale při pokusu v Option Station Pro dnes vypsat
call GLD 17.1.2020 strike 142 za 1.67 GTC
se dozvím, že Day Trading Buying Power je 2852,10
call GLD 17.1.2020 strike 142 za 1.67 GTC
se dozvím, že Day Trading Buying Power je 2852,10
Ahoj - dokazal by mi nekdo prosim poradit, jak vyvolat exersice opci v desktopu Tradestation. Dnes to bohuzel delam tak, ze volam na zakaznickou linku a tam o to pozadam. Ale je to vopruz hlavne kvuli tomu, ze nekdy cekaci doba na lince je i 30 min.
Dekuji za jakukoliv podnet.
ps. Jen mi prosim nepiste, prejdi na IB tp me asi stejne nemine ... ale jeste to nejaky mesic vezme. diky PVA
Dekuji za jakukoliv podnet.
ps. Jen mi prosim nepiste, prejdi na IB tp me asi stejne nemine ... ale jeste to nejaky mesic vezme. diky PVA