Dík za odpověď, jsem vůbec rád že mi někdo odpoví

v tomto světě je spousty lidí co zadarmo ani pusu neotevře
Tady ten výpis bych uzavřel tím že pokud je vysoká volatlita tak zisk/reward začíná být zajímavější. A nejde zde konzistentně rýžovat prémium, jak jsi psal jeden špatný obchod a musí následovat 8 dobrých obchodu.
Značnou část včerejšího dne jsem proseděl nad opčním řetězcem, nakonec jsem si smyslel něco kde je pro mě ??"nulové riziko"?? Riziko je vždy
Na investičním portfoliu držím více než 100 akcií Altria/MO
Od této pozice nic nečekám otevřený zisk mám 13% a další růst nečekám jelikož tabák je negativní sektor, fundament je na vyprávění jinde

.
Takže pozicí mám čisté na dojení dividendy která je aktuálně 7.30%
Takže tato pozice je prostě jenom na držení ale rád bych aby tvořila více cash flow... Když už ty akcie mám tak ať to něco dělá ne ?

Takže mě napadla následující věc.
100kusu jsem schopný obětovat, pošlu si je k jinému brokerovi, ještě nevím kterého zvolím teď mám IB, tak asi Tasty a nebo TS
Takže pozici 100 kusů akcie budu mít na jiném účtu.
1.Vypišu call opcí za větší cenu než jsem koupil což je aktuálně úplně jedno protože jsem 13% v zisku.
2.Obdržím premium a 100ks akcií se mi prodá.
3. Mám hotovost (+zisk 13%) + obdržené prémium
4. Výpišu put opci a nebudu se bát jít blíž k aktuální ceně, protože mi nedělá problém akcie vlastnit

tím pádem zase obdržím premium a buď mi nakoupí 100kusu a nebo vyprší jako bezcena a mužů vypsat další opcí a pořád dokola. Pokud mě to přiřadí 100kusu akcií budu pokračovat zase dokola. Tedy vypišu call opci na větší ceně než jsem dostal přiřazené akcie s te vypsané putky.
Omlouvám se jestli je to úplná hloupost ale člověk se učí a vymýšlí... A moc to okecavam okolo já vím
Takže co bych od toho čekal ? Moje riziko bude že buď akcií nakoupím a nebo prodám za víc než jsem koupil. Ještě vezmu v potaz že bych tu akcií stejnak držel na investičním účtu a jenom rýžoval dividendu. Takto navíc mám šanci se obohatit o prémium
Kolem ex.date bych neměl vypsané nic a držel těch 100 kusů a pak zase začal vypisovat.
Nemám tušení zda je něco takové reálného a jestli by to vůbec šlo realizovat. Přijde mi to ale zajímavé.
Na začátku jsem psal že růst akcie nečekám ale je dost možné že investoři začnou prodávat pozice AT&T budou přecházet právě na altri

je to jenom takové mluvení do vzduchu ...... Mírný růst by tomu obchodnímu systému určitě prospěl.
Dík za každou reakci a sorry za to okecavani okolo